Missie en Visie

Missie

Belisia SV wil een gezonde, ambitieuze en gezellige voetbalclub zijn. Nationaal voetbal aanbieden aan de inwoners en supporters van Bilzen en omstreken en zo competitief mogelijk zijn in competitie- en bekerwedstrijden is ieder seizoen opnieuw de doelstelling. De club hecht tevens het grootste belang aan een bloeiende en kwaliteitsvolle jeugdwerking en een zeer sterke lokale, maatschappelijke verankering.

Visie

Belisia SV schuift 5 visiedoelstellingen naar voor om invulling te geven aan haar missie. Deze vormen de leidraad en toetsstenen bij alle structurele beslissingen binnen de club.

  1. Belisia SV staat voor financiële gezondheid en wil een zelfbedruipende club zijn, onafhankelijk van individuen.
  2. Belisia SV voert een stabiel en ambitieus sportief beleid met een langetermijnvisie, gebouwd op sterke (open) jeugdwerking met een performante strategie, om een maximaal aantal zelf opgeleide jeugdspelers te laten doorstromen naar het eerste elftal.
  3. Belisia SV wil een familieclub zijn met veel fanbeleving en met respect voor de traditie van de 4 ploegen waaruit de club ontstaan is.
  4. Belisia SV bouwt op een zeer sterke lokale verankering, zowel op sportief vlak als op extra-sportief vlak. De club zet in op de bouw van een sterk lokaal businessnetwerk en de stapsgewijze uitbouw van andere sportieve activiteiten in en rond Sportpark Katteberg.
  5. Belisia SV streeft binnen haar mogelijkheden naar een verdere uitbouw van haar infrastructuur en accommodatie zodat spelers én supporters zo comfortabel en eigentijds als mogelijk hun sport kunnen beoefenen en bijwonen.